Uw huis laten verbouwen in Hollands Kroon

Nieuwste ontwikkelingen
Sinds 1958
Gecertificeerd

Woont u al een aantal jaren met veel plezier in uw woning, maar wilt u nu uw huis laten verbouwen of renoveren om uw woongenot in de mooie gemeente Hollands Kroon te verhogen? Maak dan nu uw woondromen waar door uw huis te laten renoveren door dé specialist in de gemeente Hollands Kroon, Bouwbedrijf Appelman uit Anna Paulowna. Wij hebben ervaren specialisten in dienst die al uw woonwensen tot leven laten komen.

Nieuwbouw-, verbouw- of aanbouw plannen?

Offerte aanvragen

Uw huis compleet laten verbouwen door een expert in Hollands Kroon

Heeft u al ideeën over het verbouwen of renoveren van uw huis in Hollands Kroon? Wilt u bijvoorbeeld een mooie aanbouw laten plaatsen of wilt u een erker of serre aan uw huis? Kies in alle gevallen voor Bouwbedrijf Appelman uit Anna Paulowna, want onze specialisten letten op elk detail. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor mooie kunststof kozijnen die lang meegaan en voor een strakke afwerking met mooi schilderwerk. Een ander voordeel van ons als aannemer in de gemeente Hollands Kroon is dat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit, waardoor we ook over vele certificeringen beschikken. Wij zijn namelijk aangesloten bij BouwGarant, een kwaliteitslabel dat de zekerheid van vakmanschap en betrouwbaarheid levert. Dit moet kwaliteitsbedrijven zoals het onze onderscheiden van de zogenoemde ‘beunhazen’. Ook werken wij met de VGM Checklist Aannemers, zodat u zeker weet dat er veilig gewerkt wordt. Ook zijn wij een Erkend Leerbedrijf.

Laat ons uw wensen weten

Weet u al hoe uw droomhuis in de gemeente Hollands Kroon of omgeving eruit moet komen te zien, en hoe u uw huis wilt laten renoveren? Dan kunt u uw huis het best laten verbouwen of renoveren door de ervaren specialisten van Bouwbedrijf Appelman. Wilt u dat ook? Stuur uw wensen omtrent de woningrenovatie dan naar info@bouwbedrijfappelman.nl of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u bellen naar 0223 – 53 13 04.

Uw huis laten verbouwen in Hollands Kroon